Hoşgeldiniz...
Yorumlarınızla beslendiğimi unutmayın...
Beni aç bırakmayın :)

6 Şubat 2012 Pazartesi

Gerginlik,sitem...

Evet biraz keyfime duskunum oyle cok caliskan falan degilim ama kpss,okul,staj kosturmacasinda da blog actiysam ve arada bir guncelliyorsam tembel de sayilmam :)) aslinda bi kac tane kombin fotografi cektim ancak fotolari bir turlu bilgisayara atamadim...evde su anda ikisi masa ustu biri tablet olmak uzre 3 bilgisayar var masaustleri milattan kalma ve makinenin kartini tanimiyor...tabletten de ancak yazi yazabiliyorum...Kendi bilgisayarimi getirmedim akilli ben...
Onceki postlari kardesimin notebook undan yaziyordum ama su anda kendisi atta gitti okuycak adam olcak (lafin gelisi tabii kendisi gusel bi kizce) bizi zayiflaticak :)foto olmayinca da yaz babam yaz uzun post yazanlara imrenirdim demek sirri buymus...cenem dustu gecenin bu vakti...
Kpss konusunda da dertliyim dostlar...tarih calisiyorum bu ara ayni kayip balik nemodaki unutkan balik gibiyim 'hangi padisahti o,olay neydi...biraz sonra yine hangi padisahti' he he 65 i gecseydim bi iyiydi :) ayrica nereye gidiyo bu ogretmenlik puanlariiii! Fizik kimya falan hic soylemiyorum okul oncesi ogretmen adayi olmama ragmen gerginim cunku atadilar 45le bosluk doldurmaca oynar gibi simdi de aaa 80 almis ama bos yer yok istedigin yerde sen de evde oturuver demeleri yakindir.sitemliyim blog gerginim bugun tum ogretmen arkadaslarim icin gerginim...adayi demiyorum cunku diplomasimi alan ogretmene daha ne adayligi blogcan... Postu amacindan sapti ama bence daha iyi oldu ne diyordum kombinlerimi en kisa zamanda yayinlamak isterim takipte kalin :))

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Aynı dertten muzdaribiz canım bende son senede okul staj kpss üçlüsünün içinde boğulmuş durumdayım.Blog arada nefes almamı sağlıyor.Yakında sadece 100 puan alanı atayacaklar böyle giderse.Allah yardımcımız olsun.Kombin postlarını da bekliyorum merakla :)

Adsız dedi ki...

Allah yardımcınız olsun... bende geçen yıl aynı dertten muzdariptim ...hem de nişanlıydım ve sınavdan bir kaç ay önce düğünüm olacaktı ciddi bir koşturmaca vs... Hatta ben düğünü bile ertelemeyi düşünmüştüm.. Eşim çok tevekkül sahibidir sağolsun...Hakikaten onca işin arasında evlendim, hiç umudum yokken atandım , üstüne y. lisansa başladım. dönem dönem sıkılınabilir.. Kolay değil ama tevekkül en iyi ilaç... olacaksa oluyor..önceki çalıştığım yerde bir arkadaşım vardı deli gibi çalışıyordu , benim onun gibi çalışcak vaktim yoktu ama o atanamadı ben atandım hem de isteğim yere... Allah kolaylık versin :) bolca dua edin inşallah kendinize..

Sudalgasi dedi ki...

Bolumunu neydi adsiz arkadasim :) gecmis olsun atandiysaniz ne mutlu Allah kolay getirsin yukseklisansi da.

Adsız dedi ki...

amin sağolasınız... ben sınıf öğretmeniyim...Allah sizede hayırlısıyla nasip etsin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...